Bàsquet

El MoraBanc defalleix contra el Barça

Contundent derrota dels de Peñarroya en el segon amistós de pretemporada

El MoraBanc defalleix contra el Barça

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc va caure ahir der­rotat de forma contundent (80-54) contra el Barça en el segon compromís de la pretemporada en un duel on l’equip de Joan Peñarroya no va poder seguir el ritme dels blaugrana a la segona meitat i va pagar la falta d’encert ofensiu, plasmat en un 1 de 20 en triples.

Des de bon inici ja es va evidenciar que no era el dia andorrà, amb un parcial d’11 a 0 per a l’equip de Georgios Bartzokas –encara sense Justin Doellman, Joan Carles Navarro o Víctor Claver–, que només va poder frenar Nacho Martín, amb sis punts consecutius.

En el segon període, el MoraBanc va arribar a situar-se per davant en el marcador (18-19) fins que va erigir la figura de Tyrece Rice, que va guiar els blaugrana a un avantatge de 9 punts (33-24) al final d’un segon període en el qual Thanasis Antetokounmpo va fer gal·la del seu potencial físic amb dos taps espectaculars.

Després de la tornada dels vestidors, el Barça va seguir augmentant les diferències amb un MoraBanc al qual li començaven a fallar les forces i que no es trobava en atac. Fins al tretzè llançament no va arribar el primer triple andorrà, de David Walker, i especialment errant es mostrava Andrew Albicy (0/6). Dos triples del letó del planter Rodions Kurucs va acabar de trencar el duel per als blaugrana, que ja van entrar al darrer període amb 18 punts de marge (60-42).

“Els dos primers quarts el nostre treball, sobretot defensiu, ha estat interessant, però s’ha demostrat que amb els entrenaments que hem fet no estem preparats per aguantar dos partits seguits”, indicava Peñarroya, per qui “el més important és que acabem bé la segona setmana d’entrenaments, amb els jugadors amb la càrrega que tocava”. El MoraBanc tornarà a jugar el dia 9, contra el CAI a Alguaire.

tracking