El Barça passa de l'ensurt a la golejada a l'estrena del campionat amb el Betis

El Barça va començar ahir la defensa del títol de lliga amb golejada (6-2) contra el Betis amb els signes d’identitat propis intactes. Messi i Luis Suárez van tornar a ser letals per al conjunt blaugrana que a més veu com Arda Turan sembla, després de sis mesos, enganxat a la dinàmica del grup i que no va notar els nevis quan el Betis va aconseguir igualar el gol inicial del turc

Amb Umtiti i Denis Suárez en el primer onze, l’equip de Luis Enrique va semblar encarrilar ben aviat l’estrena al campionat amb el gol d’Arda, tercer en els tres partits oficials. Als 20 minuts, però, Rubén Castro va sorprendre un Claudio Bravo que podria haver disputat els darrers minuts abans de tancar la seva incorporació al Manchester City. Abans del descans, però, el Barça va acabar amb qualsevol opció de sorpresa amb un gol marca de la casa de Messi perfilant-se a la frontal per buscar el xut amb l’esquerra i de Luis Suárez. Els mateixos protagonistes van començar a dibuixar la golejada amb dos gols en dos minuts (58’ i 60’) i l’uruguaià va lluir la seva faceta de xutador de faltes, amb el permís de Messi, en el sisè gol de la tarda.

El gran objectiu blanc

Després de sumar un sol títol en vuit temporades, la lliga és pràcticament una obligació per al Reial Madrid. Així ho va reconèixer ahir Zinedine Zidane, que va definir el campionat domèstic com “el gran objectiu” de l’any. Els madridistes s’estrenen avui a Anoeta (20.15 h) sense Cristiano, Keylor Navas, Benzema i Modric.