Atletisme

Marcos Sanza compleix la tradició a la festa major

Marcos Sanza compleix la tradició a la festa majorFernando Galindo

Marcos Sanza no va fallar ahir a la seva cita amb la victòria a la cursa popular de la festa major d’Andorra la Vella. El corredor del Club d’Atletisme Valls d’Andorra va sumar ahir el seu setè triomf consecutiu d’una cita que va arribar a la 34a edició i va aplegar uns 200 corredors en les diferents categories.

Sanza va estendre el seu domini un any més en ser el més ràpid en creuar la línia de meta amb un temps de 12’18”260, amb més de 42 segons d’avantatge sobre el seu company al CAVA Nahuel Caranaña. El també corredor del Valls d’Andorra Edgar Ordóñez va completar el podi amb un temps de 12’03”980. “Estic molt satisfet. M’he sentit molt còmode en tot moment, m’he pogut reservar durant el primer tram i després augmentar el ritme fins al final, sense haver de forçar en excés en cap moment”, comentava Sanza un cop finalitzada la cursa. Després de descansar una setmana, la presència a Andorra la Vella va servir al corredor “per començar a agafar ritme de cara a la tornada de la competició al setembre”. Pel que fa a la categoria femenina, la victòria se la va endur Andrea Sinfreu, amb un temps de 16’23”331, per davant de Dulce Casanova (16’39”561) i Anna Poblet (17’44”354).