Waterpolo

Rècord de participació a la quarta edició del WP Camp

Rècord de participació a la quarta edició del WP CampCesc Guimerà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parròquia d’Encamp acull per quart any consecutiu el campus WP Camp de waterpolo, que enguany ha assolit el seu rècord de participació amb un total de 130 inscrits, majoritàriament vinguts d’Espanya, en els dos torns estiuencs d’una cita que també té continuïtat per Setmana Santa.

“Campus com aquest i els que realitzem en altres disciplines esportives ajuden a la dinamització que busquem que faci conjuntura amb el turisme esportiu de la parròquia”, comentava Xavier Fernández, conseller d’Esports d’Encamp. 75 waterpolistes, entre els 10 i els 16 anys, van participar en el primer torn que per primera vegada va tenir també com a seu el Pas de la Casa. Des del passat diumenge i fins a dissabte, Encamp acull els 55 participants del segon torn. “Som el primer campus de waterpolo en l’àmbit espanyol i tothom ens coneix pel que fem aquí”, indicava el director de l’estada, Dani Pajuelo.

Xavier Cerro, president del Club Taurons d’Encamp, destacava “l’oportunitat” que representa per als nens del club, que aquest any ha superat les 40 fitxes i espera poder créixer de cara a la propera temporada. “Estem en un moment dolç, hem doblat la xifra en només dos anys”, explicava Cerro.

tracking