Curses de muntanya

Iván Ramírez finalitza segon a la Volta al Pic Cerler

Lluís Sanvicente abandona l’ultra Gran Trail després de perdre’s

Iván Ramírez finalitza segon a la Volta al Pic CerlerFACEBOOK IVÁN RAMÍREZ

Iván Ramírez va aconseguir el passat diumenge la segona posició a la Volta al Pic de Cerler, prova emmarcada dins del Gran Trail Transworld Aneto-Posets que Lluís Sanvicente no va poder finalitzar després de liderar la prova durant bona part del recor­regut.

Ramírez va finalitzar segon de la seva cursa, de 22 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.250 metres, després de superar Martín Vigo en el dar­rer descens. “He pogut seguir el ritme del guanyador durant els primers cinc quilòmetres i després arribar a la meta de Benasque amb Martín Vigo i recuperar a la baixada els 150 metres de desavantatge que tenia en l’últim ascens”, explicava Ramírez. El vencedor, Daniel Osanz, va establir el nou rècord de la prova amb un temps d’1 h 53’35”.

Per la seva banda, Lluís Sanvicente va abandonar prop de l’equador del recorregut de l’ultra Gran Trail (108 quilòmetres i 6.700 metres de desnivell positiu) després de perdre’s i caure a la 16a posició quan havia superat el punt quilomètric 25 en primer lloc. La prova se la va endur el gran favorit, Dani Amat, vencedor de les dues edicions anteriors, amb un temps de 17 h 10’28”.