Futbol

El Barça no tem per una possible marxa de Messi

El club diu que ni ell ni el seu entorn han expressat el desig de sortir

El Barça no tem per una possible marxa de Messi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu de l’FC Barcelona, Josep Vives, assegura que el club no està preocupat per una sortida del club del crac argentí Leo Messi a causa dels problemes judicials que ha tingut –el jugador i el seu pare han estat condemnats a 21 mesos de presó per frau a la Hisenda espanyola–. “Estem en contacte amb ells, estem molt tranquils. Messi està dolgut, però ni ell ni el seu entorn ens transmeten que vulguin marxar del Barça”, explicava Vives després d’una informació de la Cadena COPE. L’emissora indicava que el jugador se sent perseguit i desprotegit i que creu que al voltant de la seva figura s’ha muntat una campanya de desprestigi conspirativa des d’Hisenda.

D’altra banda, l’FC Barcelona va signar ahir al matí el pacte d’acord amb la fiscalia pel cas Neymar, a conseqüència del qual l’expresident Sandro Rosell i l’actual president, Josep Maria Bartomeu, no resulten acusats. Segons l’acord, el Barça també abona una multa de 5,5 milions d’euros. El cas es va obrir arran de la denúncia del soci Jordi Casas el desembre del 2013 i l’Audiència provincial de Barcelona tancarà definitivament la sentència els pròxims dies.

En l’àmbit estrictament esportiu, informacions de la premsa italiana col·locaven el turc Arda Turan a l’agenda de la Juventus de Torí. Es parla de la fórmula de cessió amb dret de compra. Turan, que la primera temporada de blaugrana no ha brillat, ha dit que vol seguir al club.

tracking