Ciclisme

'Purito' es retira a final de temporada

Ho ha fet oficial avui en una roda de premsa a Andorra durant la jornada de descans del Tour

Purito Rodríguez anuncia que penja la bicicleta.Katusha

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PuritoRodríguezpenja la bicicleta als 37 anys. Ho ha fet oficial avui en una roda de premsa durant la jornada de descans del Tour a Andorra enmig d'una gran expectació davant els familiars i la premsa. Aquesta serà la seva darrera temporada com a ciclista professional després de 17anys donant pedaladesarreu del món, dels quals els últimssis han estat amb el mallot del Katusha posat.

El resident s'ha mostrat molt emotiu i fins i tot li ha costat arrencarles primeres paraules: "A banda de parlar del Tour, anunció que és el meu últim any de competició", ha assenyalat. "He gaudit molt d'aquest esport, però arriba un moment en què s'ha de decidir quan acaba i ho prefereixo fer ara en un bon moment". Puritoha explicattambé que tenia ofertes per continuar i que "tothom menys els seus fills"voliaque continués, peròha assegurat que "la decisió està presa".

El ciclsita del Katusha ha volgutdonarles gràcies a tothomi en especial a la família. "Ho tenia molt meditat des de l'any passat i a l'hivern ho havia parlat amb els meus", ha explicat. Tambéhiha afegit que ha volgut fer l'anunci aquí a Andorra perquèés on "m'he fet com a corredorion més he disfrutat". Tot i penjar la bicicleta, el resident andorràseguiràvinculat a ciclismea través de la marxa cicloturistaLa Puritoi l'Escola de CiclismeJoaquim Purito Rodríguez.

El ciclista també ha penjat uun missatge a les xarxes per confirmar-ho: "Moltíssimesgràcies ciclisme, has estat, ets, i seràs el més gran que m'ha passat a la vida".

tracking