Futbol

Acord entre la UE Sant Julià i una empresa de gestió forana

L’entesa amb el Grupo Claris no comporta l’adéu de Carnicé ni Giribet

Acord entre la UE Sant Julià i una empresa de gestió foranaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UE Sant Julià i el Grupo Claris, empresa de management i assessoria integral sobre gestió esportiva, han tancat un acord de col·laboració que es posarà en marxa la temporada vinent. La firma, amb seus i associats en diferents països, segons el seu lloc web, ajudarà l’entitat laurediana inicialment en matèria econòmica i també té previst engegar diversos projectes esportius.

L’arribada del Grupo Claris no comportarà la marxa dels dos pesos pesants del club, el president Albert Carnicé, i Toni Giribet, que exercirà de vicepresident. Sí que van deixar el club fa unes setmanes quatre dels directius. La nova junta la completaran persones del país, una de les quals amb vincles amb el Grupo Claris.

L’entrenador de la UE Sant Julià, que manté el patrocini principal del restaurant Tic Tapa, serà Luis Blanco, un vell conegut del futbol nacional. El tècnic tindrà a les seves ordres una plantilla força renovada respecte a la que va dirigir la temporada passada Raúl Cañete, primer, i després Carlos Sánchez, el Maño. De l’anterior vestidor quedaran 6 o 7 jugadors i hi haurà incorporacions que aportarà el Grupo Clartis. El 22 de juliol es presentaran les novetats.

tracking