Atletisme

Pol Moya, segon als 800 de l'Open del Míting de Madrid, amb rècord promesa

Pol Moya (CAVA) va tenir una actuació destacada divendres al Míting de Madrid. El jove atleta va ser segon en la sèrie A dels 800 metres de l’Open de la competició, amb un temps de 1’49’’01, millor marca de la temporada, rècord d’Andorra promesa i a només 32 centèsimes de la millor marca absoluta. El vencedor de la cursa va ser Eduardo Suárez, amb un registre de 1’48’’80, mentre que el tercer lloc va ser per a Marcos Ramos (1’49’’04).

”Va ser una cursa amb molta gent. Vaig sortir bastant al darrere, tot i que el meu objectiu era estar a prop de la llebre, i vaig cór­rer per fora bastant tros. A falta de 150 metres em van tancar, però em vaig trobar amb prou forces, es van obrir tots i em vaig colar pel carrer 1 fins a la segona posició”, explicava ahir Moya.

El corredor del CAVA confia a rebaixar la marca durant la temporada i rebaixar el rècord absolut. “En pista coberta ja vaig cór­rer en 1’49’’84 i normalment en aire lliure es va un segon i mig més ràpid i així que espero millorar”, va explicar.

Moya no descansa i avui prendrà part a Toledo en les semifinals del XXXI Campionat d’Espanya promesa (sub-23) i si accedís a la final es farà demà.