Vòlei

Andorra perd el segon partit de l'Europeu contra Escòcia

La selecció ofereix major resistència que contra Xipre, però segueix sense aconseguir guanyar cap set en el torneig

Andorra perd el segon partit de l'Europeu contra EscòciaCEV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana de vòlei ja no té opcions de seguir endavant en el Campionat d’Europa, divisió petits països, que es disputa a Islàndia. L’equip dirigit per Adrián Garrido va perdre ahir el segon partit davant d’Escòcia (0-3) i avui tancarà el torneig davant l’amfitriona. Andorra va oferir major resistència que en l’estrena contra Xipre, resolta amb idèntic resultat, però la major rotació del rival va ser determinant per no sumar cap set. Els escocesos, que en el debut havien fet suar Islàndia, que només els van derrotar per 3 a 2, es van imposar, amb parcials de 17-25, 19-25 i 21-25 en 70 minuts de joc.

Andorra va arribar a manar en l’inici del segon i tercer sets, però Escòcia va aprofitar els moments de davallada andorrana per anotar punts, capgirar el marcador i tornar a recuperar la iniciativa en el joc. Per part andorrana van destacar els dos puntals de l’equip, Christian Salvador, autor de 19 punts –màxim anotador del matx– i Javi Borrego, amb 10. Dels escocesos van sobresortir en l’anotació Jamie McHardy i Seain Cook, amb 14 i 11 punts.

Eloi Torres, president de la federació, va valorar positivament el joc de l’equip. “Als xavals no se’ls pot demanar més avui. Han lluitat i s’ha jugat força millor que contra Xipre, però ells tenen més rotació i s’ha notat”, va assegurar. El dirigent va lamentar “les pàjares que ens han costat perdre la iniciativa en el marcador en el segon i el tercer sets”.

tracking