Prediccions del Zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La teva connexió conscient amb allò diví està millorant i florint. Tal com ho reflecteix la configuració astral d'avui, t'adones més de les teves pròpies emocions i accions. T'estàs convertint en una persona més realista. A mesura que creixes i madures en el teu desenvolupament espiritual, la teva frustració pot créixer més envers la teva vida diària.

Taure El teu enfocament cap a la teva carrera professional és molt més profund gràcies a la configuració astral d'avui. Has d'adonar-te que tens la gran oportunitat de sobresortir al teu camp de treball actual i incursionar en una posició de més poder. No oblidis que aquest tipus de moviment podria generar tensió amb algú proper.

Bessons Amb la configuració astral d'avui podries actuar com a part pacificadora d'un conflicte. Podries intentar ajudar que dues parts oposades arribin a un acord. Potser dos companys de feina opinen diferent sobre alguna cosa. Podria haver-hi un conflicte sobre com manejar un projecte important. O hi podria haver dubtes sobre qui és superior a qui. Fes tot el possible per fer un diàleg positiu.

Cranc En aquest moment potser sentiràs el gran pes de les obligacions. Potser la teva vida professional t'està exigint massa. Potser estàs treballant hores addicionals o viatjant molt per raons laborals. Mentrestant, és probable que la teva família et necessiti més que de costum. Ja sigui la teva parella, fill o filla desitja veure't més sovint. Fes tot el possible per crear un esquema que funcioni.

Lleó Avui podries sentir ganes d'experimentar una extravagància extravertida. L'aspecte en joc del dia et podria inspirar algunes idees interessants. Potser pensis en algunes bromes intel·ligents. La teva ment mirarà el món des d'una perspectiva diferent, de manera que podries fer algunes observacions gracioses. Comparteix algunes de les teves idees amb els altres. Potser et diverteixes entretenint els teus éssers estimats durant el sopar.

Verge Amb l?alineació celestial d'avui podries decidir fer un canvi dràstic. Si hi ha alguna cosa que cada cop et molesta més, podràs enfrontar-t'hi. Potser va arribar el moment de desfer-te d'alguns mobles vells que tens a casa. Si tens coses velles que llueixen gastades, els podria venir bé una redecoració. O potser estàs pensant a canviar la teva rutina diària. Si no fas prou exercici, podries considerar fer-ho avui.

Balança Tens un sentit de l'humor feridor i sovint els teus comentaris fan mal. No és la teva intenció de ser cruel, però tens una llengua filosa. Avui intenta donar una mica de bondat a les teves paraules. L'aspecte en joc d'avui podria despertar ressentiments. Podries sentir temptació a emetre una opinió contundent sobre algú. Només assegura't que la persona en qüestió no s'ofengui per les paraules. Podeu trobar una manera més positiva d'expressar el vostre costat còmic.

Escorpí Tracta de confiar en els teus instints. L'alineació astral d'avui vol dir que la vostra primera impressió probablement sigui correcta. Si coneixes algú, para atenció. Podries notar alguns detalls importants que revelaran molt sobre la seva personalitat. O podríeu tenir una noció de la seva experiència en els negocis sobre la base del que digui.

Sagitari En aquest moment podries estar transitant emocions fortes. L?aspecte celestial d?avui podria agitar passions. Si sents molt afecte per algú, podries desitjar expressar-ho ara. O si hi ha alguna cosa al lloc de treball que t'ha causat ansietat, conversa-ho amb el teu cap. Et sentiràs millor si pots expressar allò que penses. No continuïs deixant que tot bulli dins teu.

Capricorn Avui podries sentir-te amb ànim de filosofar. Amb l'aspecte d'avui en joc et descobriràs qüestionant la teva vida i el sender que transites. Podries preguntar-te si no seria millor seguir una altra carrera professional. O potser consideres trencar la teva relació amorosa. Potser et pot ajudar a parlar d'aquestes coses amb algun amic comprensiu.

Aquari En aquest moment potser no et sentis d'ànim per manejar qüestions pràctiques, però intenta concentrar-te. L'aspecte celestial en joc d'avui et podria fer sentir una mica de fluixera. Tracta de trobar lequilibri entre diversió i treball. Desitjaràs programar algunes activitats divertides durant el dia. Necessites encarrilar aquest bon estat d'ànim.

Peixos Amb l'aspecte en joc d'avui, potser voldríeu intervenir en alguna negociació comercial. Podries descobrir que necessites més informació per arribar a una decisió final. Per exemple, si sol·liciteu una hipoteca o préstec, assegureu-vos d'haver analitzat cada punt del contracte. No t'agrada comprometre't a alguna cosa amb la qual cosa no sentis completa comoditat.

tracking