Agenda

La nena que va aturar el trànsit amb la seva bicicleta

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

La nena que va aturar el trànsit amb la seva bicicleta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dijous, 28

LLETRES

‘Com he vençut el meu hipotiroïdisme’

Preguntes sobre el teu cas d’hipotiroïdisme. Amb l’autora Montse Reus, expacient i detista-nutricionista. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘La nena que va aturar el trànsit amb la seva bicicleta’

La Marta, equipada amb la seva bicicleta, es rebel·la contra els cotxes i la vida accelerada de la ciutat, vol que els carrers siguin per passejar, pedalar i jugar! Amb el seu desig, aconsegueix, per un dia aturar tot el trànsit d’un país sencer, però ben aviat s’adona que no tot era tan bonic com havia imaginat. Hora: 16.30 h. Bici Lab Andorra · Museu de la bicicleta. Andorra la Vella.

MÚSICA

Andorra Sax Fest 2024

Esdeveniment musical internacional amb dos concursos: el Solo Sax i el Solo Youth, amb sis concerts, dues xerrades d’experts, masterclass per als participants dels concursos i el Sax Awards. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

Divendres, 29

MÚSICA

Festival internacional Orgue⩓

Concert de Divendres Sant amb Juan de la Rubia, orgue i direcció & Irene MAs, Eulàlia Fantova i Lixsania Fernàndez. Hora: 21.30 h. Església de Sant Esteve. Andorra la Vella.

Dissabte, 30

VISITA

Mina de ferro de llorts

Aprofiteu per entrar a la mina de ferro de Llorts, que us permet descobrir el treball de la siderúrgia des del principi del segle XVII fins a la fi del segle XIX, quan era una de les activitats econòmiques més importants del Principat.

Hora: de 9.30 a 17.30. Mina de Llorts. Ordino.

EXPOSICIONS

‘La rebel·lió de les verdures’

Exposició fotogràfica La rebel·lió de les verdures, de Maria del Mar Sànchez. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de març.

tracking