Televisió

Filmin apuja tarifes

El cost de la subscripció mensual al servei passa de 7,99 a 9,99 euros. El pla anual es manté en 84 euros i pot contractar-se per 75 euros fins al 14 d’abril.

Filmin apuja tarifes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix, HBO Max, Disney+ o SkyShowtime són algunes de les plataformes audiovisuals que han augmentat els preus recentment. Les companyies s’han vist obligades a reestructurar les polítiques pel que fa a tarifes, continguts i accessibilitat per poder continuar desenvolupant projectes d’alt calibre, que solen costar una veritable milionada en els temps que corren.

En aquest context, Filmin, un dels serveis de streaming més importants pel que fa a cinema i sèries independents –tot i que també compta amb un important ventall de títols clàssics–, també acaba de fer efectiva una pujada de preus.

A través d’un comunicat oficial compartit durant els darrers dies amb els seus subscriptors, tal com va fer Amazon Prime Video quan va anunciar el seu pla amb publicitat, Filmin ha revelat que a partir d’aquest dijous 28 de març el preu del servei s’incrementa en dos euros.

En concret, la tarifa passa de 7,99 euros a 9,99 euros al mes. “Fa 16 anys vam crear Filmin amb la intenció d’oferir el millor i més variat catàleg de cinema i sèries, des de novetats exclusives a produccions premiades, passant per grans clàssics. En tot aquest temps la nostra oferta de títols ha crescut exponencialment sense haver incrementat el preu de les diferents subscripcions”, expliquen els responsables. Així, la pujada té com a objectiu “continuar augmentant el catàleg i millorar la qualitat”, afegeixen.

Cal ressaltar que Filmin ha decidit no tocar el preu de la subscripció anual, que es manté en 84 euros. A més, fins al pròxim 14 d’abril aquesta modalitat es pot contractar per 75 euros en una oferta limitada. En un altre ordre de coses, i a diferència del que han fet altres companyies, la plataforma ha descartat habilitar un pla amb anuncis.

tracking