Prediccions del Zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Aneu amb compte que les vostres paraules diguin el que realment penses. L'aspecte celestial d'avui et podria inspirar a expressar algunes opinions fortes. Però també et podria resultar fàcil anar-te'n de boca. Tracta de no ofendre ningú amb el teu discurs. I assegura't que el teu cap o altres persones influents no s'ofenguin pel que has de dir. Si tens cura de no crear-te enemics, sentiràs cert alliberament quan parlis amb el cor. No utilitzis termes ganduls o complexos.

Taure Avui potser sentis que alguna força poderosa està transformant el sistema en què et trobes i que vas ajudar a construir en els darrers anys. La combinació d'influències celestials en joc et permet conèixer els corrents de pensament que poden transformar de manera fonamental la nostra visió de la societat. I molt aviat, podries canviar la manera com et relacionas amb el sistema actual.

Bessons El teu signe solar et dóna una gran sensibilitat davant les principals transformacions que tindran lloc al món, i potser fins i tot t'hi involucres. Si treballes en política, potser pensis en els conceptes del partit del futur, de la mateixa manera que si treballes al camp de la ciència, t'ajudaria a fer-te camí cap a nous descobriments. Permet que l'energia de la configuració celestial t'inspiri avui.

Cranc Potser és difícil enfrontar-te a tots els dubtes que flotaran a l'aire durant el dia. L´atmosfera molt intensa podria ser l´arrel de conflictes entre membres de la família. Si no vols ser blanc de tots els aldarulls del dia, has d'establir regles clares. No et cal sentir-te responsable de tot el que passa, perquè no ho ets.

Lleó Potser la teva vida amorosa guardi preguntes encara sense resoldre. Ara és el moment de sortir del dubte. La influència dels planetes t'està dient que treguis a la llum totes aquestes coses que no et satisfan de la teva relació. Potser no trobis la solució de seguida, però no dubtis a confiar en la teva parella, ja que necessites compartir les emocions amb algú.

Verge Probablement ets de naturalesa alegre, però avui potser et resultarà difícil trobar amb qui divertir-te. Tens dues opcions per al dia: parlar de temes depriments amb els altres, o simplement decidir quedar-te tot sol. És probable que la segona solució sigui molt millor per a tu. Aprofita el dia per ocupar-te de tu, ja que és probable que ho necessitis.

Balança Probablement ets de naturalesa alegre, però avui potser et resultarà difícil trobar amb qui divertir-te. Tens dues opcions per al dia: parlar de temes depriments amb els altres, o simplement decidir quedar-te tot sol. És probable que la segona solució sigui molt millor per a tu. Aprofita el dia per ocupar-te del teu, ja que és probable que ho necessitis.

Escorpí Probablement ets de naturalesa alegre, però avui potser et resultarà difícil trobar amb qui divertir-te. Tens dues opcions per al dia: parlar de temes depriments amb els altres, o simplement decidir quedar-te tot sol. És probable que la segona solució sigui molt millor per a tu. Aprofita el dia per ocupar-te del teu, ja que és probable que ho necessitis.

Sagitari El que et distingeix és el teu punt de vista davant de la vida. La teva filosofia i creences són les que et converteixen en qui ets. Tanmateix, en aquest moment, l'energia astral en joc potser t'està demanant que canviïs rotundament el teu enfocament cap a la vida, les teves creences i potser fins i tot la teva imatge de Déu. No intentis resistir-te. Simplement deixa que aquests canvis passin si així ha de ser.

Capricorn El que et distingeix és el teu punt de vista davant de la vida. La teva filosofia i creences són els que et converteixen en qui ets. Tanmateix, en aquest moment, l'energia astral en joc potser t'està pident que canviïs rotundament el teu enfocament cap a la vida, les teves creences i potser fins i tot la teva imatge de Déu. No intentis resistir-te. Simplement deixa que aquests canvis passin si així ha de ser.

Aquari El que et distingeix és el teu punt de vista davant de la vida. La teva filosofia i creences són els que et converteixen en qui ets. Tanmateix, en aquest moment, l'energia astral en joc potser t'està pident que canviïs rotundament el teu enfocament cap a la vida, les teves creences i potser fins i tot la teva imatge de Déu. No intentis resistir-te. Simplement deixa que aquests canvis passin si així ha de ser.

Peixos Avui potser has d'estar a la defensiva en les teves relacions amb amics i familiars si vols que el final del teu dia s'acabi sa i estalvi. Amb la combinació d'influències a partir de la configuració planetària d'avui, es podria sentir molta tensió emocional a l'aire. Fins i tot les coses més petites podrien desencadenar un conflicte de proporcions. Si avui et quedes a casa, potser vols pensar en algunes distraccions per mantenir-te alegre.

tracking