Agenda

Andorra

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TEATRE

‘Andorra’

Obra de Max Frish, dirigida per Ester Nadal. Andorra aterra a Encamp sent una de les obres més esperades pel públic en general, sota el paraigua de l’Escena Nacional d’Andorra i del Teatre Nacional de Catalunya. Hora: 21 h. Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural. Encamp.

CONFERÈNCIES

‘Aprendre a ser feliç amb les emocions’

Parlarem de l’origen de la Intel Emocional, què és una emoció, diferència entre emocions i sentiments i com es generen els patrons de resposta emocionals. Amb Maria Jesús, experta en intel·ligència emocional, tècniques de coaching i facilitadora de tapping. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

Carme Massana

Amb l’arribada de la primavera, el Govern d’Andorra i el comú d’Andorra la Vella presenten l’acolorida retrospectiva de l’artista andorrana Carme Massana, dintre del cicle Trajectòries, que un cop l’any es dedica a un o una artista del país amb carrera consolidada. Inauguració: 19.30 h. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella.

‘La rebel·lió de les verdures’

Exposició fotogràfica La rebel·lió de les verdures, de Maria del Mar Sànchez. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de març.

‘Cabòries, les meves... escultures i pintures’

En aquesta nova exposició, l’artista convida els visitants a un viatge visual i introspectiu a través de les seves obres. Cabòries, les meves... escultures i pintures, juntament amb la instal·lació Moment per a parar i reflexionar. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de març

‘Refexos d’un instant’

Exposició d’Arnau Sánchez. Sèrie de paisatges d’Andorra.

Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 19 d’abril.

‘Integrats’

Un recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Les imatges integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins aquests patrimonis arquitectònics, adequant la indumentària en les escenes recreades en cada espai. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

tracking