Arts plàstiques

Domènec Montané, protagonista del tercer Kunstank

Domènec Montané, protagonista del tercer Kunstank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove artista ordinenc Domènec Montané serà el protagonista del tercer Kunstank, la proposta per treure l’art contemporani de les galeries i exposar-lo en escenaris diversos posada en marxa per Elena Sánchez. En aquest cas, el projecte, Transire, una reflexió al voltant de la imatge i el seu flux constant en la societat actual, va ser concebut per a un espai de pas, de trànsit i públic, el passadís interior de l’edifici Prat de Call, al centre del poble d’Ordino, que habitualment s’utilitza com a camí escolar.

L’obra es presenta en tres actes sobre una paret lineal de trenta metres i es concreta en un conjunt de teles i una pintura mural que romandrà de forma permanent un cop acabat el període del Kunstank, entre el 6 i el 9 d’abril. A través de les diferents tècniques Montané ofereix en cada acte una interpretació del bombardeig d’imatges a què està sotmès tot ciutadà de l’era actual. L’objectiu de Kunstank, que es defineix com un contenidor d’art contemporani, és compartir la reflexió amb el públic i convertir el transeünt en espectador.

Montané (Ordino, 1996) estudia Arts Plàstiques a la Universitat de Tolosa 2 Jean Jaurès. Gua­-nyador del premi Sergi Mas el 2016, va participar en esdeveniments com la primera Biennal de Land Art al país.

Aquest Kunstank, amb suport del comú d’Ordino, és el tercer que s’organitza, després dels protagonitzats per Jordi Casamajor i Joan Xandri.

tracking