música

El Rockòdrom torna a engegar cicle de concerts, ara a Andorra la Vella

Els madrilenys Jardín de la Croix inauguraran la temporada, el 29 d’octubre

El Rockòdrom torna a engegar cicle de concerts, ara a Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Rockòdrom, aquella proposta de música alternativa que va fer desfilar pel Cau d’Arinsal el bo i millor de la música underground, torna a engegar motors, però ara en nova ubicació: al HardRock d’Andorra la Vella. Amb una certa nostàlgia, confessa l’impulsor, Santi Casas, a través de les xarxes, per aquell local amb carisma. Però amb una localització molt més cèntrica i possiblement millor per al públic.

El primer concert ja programat, per a dissabte 29 de novembre, és el dels madrilenys Jardín de la Croix, banda de rock instrumental formada el 2006 i que practica una singular barreja entre math rock, post rock i rock progressiu. La formació recala al país com a acte final de la gira europea de presentació de Circadia.

Però el cartell ja està més avançat, amb la previsió, per al 18 de novembre, de Dûrga, un altre nom del rock alternatiu. I per al mes de desembre, la banda tarragonina Laments of Silence. També està confirmada la presència al cicle dels navarresos Lendakaris muertos, una proposta de punk ortodox amb lletres marcadament iròniques.

Casas s’interna en la nova aventura i assegura que “intentarem, com sempre, apostar per concerts de qualitat i en la mesura que puguem, gratuïts”. Cosa que no podrà ser sempre: “el Rockòdrom és força conegut pel que va ser al seu dia, i moltes agències i segells contacten amb nosaltres; això vol dir que sovint tindrem grups molt potents i consolidats, i que serà impossible programar-los sense cobrar entrada”.

Després dels concerts, sessions amb Totín Roger Andreu, Jorge Casas Martin i el mateix Casas.

tracking