Música

L'ONCA clou el programa social d'enguany amb un concert

L’experiència, exportada a l’Alt Urgell, tindrà “molt de futur”, segons Claret

L'ONCA clou el programa social d'enguany amb un concertFundació ONCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les sensacions han estat molt bones, “i que ens ho hagin demanat per fer-ho fora d’Andorra és un punt important a favor, ens demostra que és una iniciativa molt valorada i estic convençut que el seguirem desenvolupant i que té molt de futur”. És la valoració del director artístic de l’ONCA, Gerard Claret, respecte del programa Comunitat i impacte social, el projecte social desenvolupat enguany per la Fundació ONCA (la primera edició, després de l’experiència pilot prèvia). Una iniciativa per acostar la música a tots els col·lectius socials i que ha començat amb dos grups, del centre de dia de l’escola Meritxell i del Xeridell. A banda, el taller ocupacional Claror, de la Seu, també va demanar d’afegir-s’hi.

Els participants en aquesta primera experiència de música participativa podran compartir l’experiència amb famílies i públic en general amb el concert que oferiran divendres (11.30 hores) a la sala d’actes de la Llacuna.

David Sanz, professor de música, i Joan Hernández, de teatre, van dirigir l’experiència, sota la direcció de Queralt Prats.

tracking