Cine

'Wolves', amb Isak Férriz, suma un altre guardó al seu recull

El film d’Àlvaro Rodríguez Areny rep l’Spotlight Horror Film Award

'Wolves', amb Isak Férriz, suma un altre guardó al seu recull

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Wolves (Llops), el film dirigit pel jove Àlvaro Rodríguez Areny i protagonitzat per Isak Férriz, acaba d’incorporar un altre guardó a un palmarès que comença a estar ben nodrit. En aquesta ocasió ha estat premiat amb el premi Platí al millor curtmetratge de terror en el marc de l’Spotlight Horror Film Awards, un certamen per a joves realitzadors. El premi garanteix que l’obra sigui projectada en el transcurs de les Annual Atlanta Film Series.

La producció havia estat abans objecte d’altres guardons, començant pel que va rebre en el marc del Festival Ull Nu, de joves creadors de l’audiovisual del Pirineu. També va ser seleccionat al festival suís Ouchy Film Awards, al Tlanchana Fest de Mèxic i, recentment, al MidAmeriCon II International Film Festival per ser exhibit durant la convenció de ciència-ficció a Kansas.

La història s’ambienta durant la Segona Guerra Mundial, quan Arthur, un pilot de la Reial Força Aèria britànica, fuig camp a través després d’estavellar el seu avió i comença una lluita difícil per sobreviure.

tracking