Patrimoni

El Govern destina 53.620 euros a reparar Sant Vicenç d'Enclar i licita obres a Santa Eulàlia

El Govern destina 53.620 euros a reparar Sant Vicenç d'Enclar i licita obres a Santa Eulàlia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres va adjudicar els treballs de manteniment i reparació de l’església de Sant Vicenç d’Enclar per un import de 53.620 euros, uns treballs que realitzarà l’empresa Empub, tot i que seran els tècnics de l’àrea de Patrimoni Immoble del ministeri de Cultura els qui assumiran la direcció de l’obra. Els treballs tenen un termini d’execució de dotze setmanes.

L’informe de diagnosi realitzat pels tècnics de Patrimoni Cultural serveix de base per decidir els treballs a realitzar en l’església. Així, a la coberta de l’edifici s’hauran de reparar els elements de fusta i les peces de pissarra malmeses. També es farà una neteja dels paraments exteriors i un desherbatge manual dels junts. Al campanar, on la meitat inferior és la part més degradada del bastiment, s’arranjaran els elements d’obra més inestables i a la base de la torre es recarregarà el pla inclinat del sòl subjecte a l’erosió amb grava gruixuda i terra vegetal compactada. També es faran treballs al fust del campanar.

D’altra banda, surten a concurs les obres de rehabilitació de Santa Eulàlia d’Encamp. Una primera fase de les obres que, per començar, han de resoldre les filtracions d’aigua i impermeabilitzar el paviment.

tracking