motor

Salt en camioneta de 115 metres, el nou rècord del món

Bryce Menzies era el pilot del vehicle de la fita en la qual va volar per sobre d'un poble fantasma

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bryce Menzies va aconseguir un rècordúnic: saltar115,6 metresde llargadaamb unacamioneta. Ho va fer volant per damunt un poble abandonata Nou Mèxic, als Estats Units,amb una camioneta de competició modificada per a l'ocasió, unapick up Pro 2 que comptava ambl'increïble xifra de 900 cavalls de potència.

Curiosament, en el moment que va assolir el rècord, Menzies estava fent un intent en elsentrenaments, però va ser suficient persuperarde sobresel registreoficialanterior de 92,4 metres i l'extra oficial de 101,20 metres.

Tot i que es va assolir l'objectiu del rècord mundial, l'aventura no va acabar del tot bé per al pilotja que en un altre dels intents va patir un accident que el va obligar a anara l'hospital, on va ser intervingut. De fet, el salt havia de ser retransmés en directe pel canal de televisió de Red Bull, peròambl'accidentno va ser possible.

Menzies va declarar estar satisfet amb el resultat, malgratel que va succeir després: "És un rècord increïble. Era el meu somni i ha estat un delsmoments més emocionants de la meva vida. Marxo amb un hombrotrencat, que no està malalment del tot, però amb el meu nom en els llibresde rècords".

tracking