Notícies de

Reportatge

Una nova vella aspiració

Joaquim ‘Purito’ Rodríguez abandona la competició aquesta temporada, però els seus projectes futurs seguiran vinculats a la bicicleta, al treball amb els joves, tot i que no tanca les portes a la creació d’un conjunt amb seu al país i amb una base de corredors locals.

Futbol

Golejada sense Messi

Un Barça més efectiu que brillant passa per sobre de l’Sporting amb gols de Luis Suárez, Rafinha, Arda i doblet de Neymar

Reportatge

Melé amb tango

“Em vénen a veure per curiositat, però surten havent gaudit de l’artista.” Omar Hasan és un exjugador de rugbi argentí establert a Tolosa i que un cop deixat l’esport professional es bolca en la música. Un perfil atípic per al cantant, que dimecres debuta a la capital.

María López

“Tenim el deure d'intentar estar com més sans millor”

Drets i obligacions per a una vida saludable. Treballa al servei de reumatologia de l’hospital de la Seu. L’associació Fibrolleida-Alt Urgell l’ha convidat a parlar sobre “com responsabilitzar-me de la meva salut”.

La seca, la meca i....

Foteses

Reportatge

Retratistes del bon menjar

El Principat va acollir ahir la primera trobada d’Instagramers Foodies. Una quarantena de “malalts de les xarxes socials” vinguts d’ar­reu de Catalunya va fer una excursió pel país acompanyats de Lluc Calls, un dels concursants del programa ‘MasterChef Junior’.