Cardelús ja baixa dels dos segons respecte al més ràpid

Xavi Cardelús als entrenaments d’ahir.

Xavi Cardelús als entrenaments d’ahir.FANTIC RACING

Jerez

Xavi Cardelús va protagonitzar una jornada satisfactòria als primers entrenaments del Gran Premi d’Espanya, al Circuit de Jerez Ángel Nieto, quarta prova de la temporada de Moto2. Ja a la primera sessió del dia, el pilot de Fantic Racing va fer un important pas endavant i es va mostrar força competitiu aconseguint una volta ràpida d’1’42’’923 i, el que és més important, deixant la diferència respecte al millor registre de la sessió en poc més de dos segons. Al segon entrenament del dia Cardelús va marcar 1’42’’661 a la seva segona volta en pista i ja es va situar per sota dels dos segons respecte al pilot més ràpid de la categoria.

L’andorrà va comentar després de les dues sessions que “començar a estar a menys de dos segons del primer ja és fer un pas endavant, tot i que encara en volia més. El balanç d’aquest primer dia de treball a Jerez no és dolent, tot i que podia ser millor”. Avui, segona jornada de tests.