RC ASSOCIATS

Innovar, clau per sobreviure

La digitalització millora l’experiència del client i aporta valor afegit a l’empresa

RC Associats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vivim en un entorn VUCA (Volatiliy, Uncertainty, Complexity and Ambiguity), ara molt més accentuat per la situació en la qual ens trobem degut a la Covid-19? O sembla que el caos és més gran del previst? Stephan Gabmeier proposa canviar el terme per BANI (Brittle, Anxious, Nonlinear, Incomprehensible). La innovació i la transformació digital es converteixen en un aspecte clau per sobreviure, ja que permeten crear organitzacions més flexibles, competitives i sostenibles.

La generació Alfa (2010-2025) està considerada 100% nativa digital i veu el món a través d’una pantalla. Ells seran en uns anys els nous consumidors i treballadors. La transformació digital no es limita únicament a proporcionar una millor experiència al client a través dels canals de compra virtual, atenció al client i integració amb les xarxes socials, sinó que a més la digitalització dels processos interns ha de permetre l’entrega de més valor en cada punt de la cadena.

Aquest valor afegit es pot obtenir millorant el flux d’informació, la col·laboració i el treball en equip, que són elements de la transformació digital. Tot això ens farà replantejar el nostre model de negoci, innovar i reinventar-nos. De la mateixa manera que també ho faran els nostre competidors, així que haurem d’estar atents al seus canvis i diferenciar-nos aportant quelcom diferencial.

RC Associats ha ajudat i ajuda les empreses en la seva transformació digital, amb tecnologia i productes propis o de partners, aconsellant la millor solució per a les necessitats de cada empresa. Mira el que hi ha al mercat i proposa la millor solució. A més, treballa amb moltes branques de la transformació digital de l’empresa:

-Sortida al món digital (webs corporatives, e-commerce, xarxes, màrqueting online...).

-Eines de col·laboració i treball en equip amb accés remot i mobilitat. Gràcies a Google Workspace, el teletreball no suposa cap canvi per als seus clients. Quant vau trigar a fer des de casa el mateix que feu a l’oficina?

-Per què pagar per un servidor durant la nit si s’utilitza només durant la jornada laboral? RC Associats crea infraestructures al núvol, que donen una gran escalabilitat i flexibilitat a les empreses i s’adapten a les seves necessitats.

-Quants de vosaltres sabeu quin client fa més de tres mesos que no us compra? Sabeu què li podeu oferir quan us torni a trucar? L’empresa és partner de CRMs, que ajuden a respondre aquestes preguntes i moltes més.

-L’empresa també ajuda a digitalitzar processos, eines... ja que programa a mida solucions específiques per a cadascun. Solucions per capturar descomptes amb QR integrada amb el software del client per evitar el contacte, imprimir i repartir els flyers, aplicacions de control d’actius, control horari, unificació d’agendes i cites, portals de contractació, signatura digital...

La transformació digital implica una inversió econòmica, de cultura, uns canvis de rols i de feina, i de definició i canvi o millora de processos. Aquesta transformació no es fa d’un sol cop, sinó que ha de permetre fer revisions periòdiques, adaptacions i actualitzacions, incloent-hi canvis perquè la nostra organització sigui més competitiva. Desapareixeran feines, però també n’apareixeran de noves, i igual que les empreses, les persones hem d’estar constantment adaptant-nos, encara que l’ideal seria avançar-nos. Tot això ja ho estan utilitzant les organitzacions, no et quedis enrere!

tracking