Tractament del 'Codi de barres'

Cal combinar tractaments i no exagerar volums

Tractament del 'Codi de barres'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La zona peribucal, llavis superior i inferior i solcs nasogenians, té molt moviment en parlar i gesticular, així que l’aparició d’arrugues hi és habitual. Si a més es fuma o s’ha fumat, augmenta la probabilitat de formació d’arrugues verticals sobre el llavi superior, arrugues que s’anomenen col·loquialment codi de barres.

Un primer tractament molt efectiu per a aquest problema estètic és el reompliment de la zona amb àcid hialurònic, que farà disminuir les arrugues donant volum a la zona; però el que no podem fer és omplir massa volum perquè ens apareixeria el típic llavi d’ànec, per estar massa inflat, que no tindria moviment natural en parlar.

Normalment haurem de completar el tractament amb un àcid hialurònic que s’injecta molt superficialment en el fons de cada arrugueta, buscant l’efecte blanching. Amb aquest tractament complementari obtindrem un efecte molt natural i un resultat molt més satisfactori si les arrugues estaven molt marcades.

Una mica de toxina botulínica molt superficial i a una dosi molt baixa ens relaxarà també les arrugues de la pell en aquesta zona.

Per conservar la naturalitat de les faccions, és important combinar varis tractaments si amb un primer no hem aconseguit el resultat desitjat, i no exagerar volums mai.

Altres tractament que podem fer en aquesta zona és la inserció de petits fils de PDO, que ens crearan col·lagen durant la seva reabsorció, i ens faran un efecte d’estirament de la pell sense crear més volum.

També podem tractar la zona més superficial de l’epidermis amb un píling químic específic, amb làser o amb el Plexr, un aparell molt nou que ens ajuda en aquest cas específic.

El Plexr és un dispositiu d’exèresi per plasma que ens serveix per tractar l’excés de pell o arrugues de les parpelles (blefaroplàstia no quirúrgica), els xantelasmes o cúmuls de greix de la zona periorbitària, o altres irregularitats de la pell o arrugues com les del codi de barres. Amb aquest aparell, del qual acabarem de parlar un altre dia, també podem tractar fàcilment altres inestetismes de la pell com les ber­rugues, punts robí, fibromes, cicatrius d’acne o queloides

tracking