x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió - 7 DIES

Adeu a la família més esbojarrada

La sèrie Modern Family s'acomiada després d'onze temporades
Actualitzada 23/04/2019 a les 18:46
La cadena de televisió americana ABC ha anunciat que una de les sèries que més èxit li ha donat arriba al final. Modern Family diu adeu als espectadors amb l’estrena de la pròxima temporada, l’onzena, que comptarà amb 18 capítols i no amb 22, com ha succeït anteriorment. La presidenta d’ABC Entertainment, Kare Burke, ha explicat que “hi haurà més moments clau que cap fanàtic de la sèrie voldrà perdre’s”, i ha agraït la feina dels creadors, Cristopher Lloyd i Steven Levitan.

Aquesta temporada servirà perquè els protagonistes (Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Ed O’Neil, Eric Stonestreet i Sofia Vergara) tanquin les múltiples aventures que envolten la família més esbojarrada de la televisió. Tot i que l’audiència ja començava a disminuir, Modern Family ha emès més de 200 capítols i s’ha convertit en una de les comèdies de televisió més populars i de llarga durada dels darrers anys.

Durant la dècada que ha estat en antena la sèrie ha assolit una de les fites més importants en el palmarès de la televisió, amb cinc premis Emmy i un Globus d’Or.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts