"No descarto fer el salt en l'àmbit nacional"

Llucià Ferrer. Presenta ‘Rol de parella’, un programa d’entrevistes i cuina. Ara, prepara nous projectes i espera encapçalar aviat un programa a la ràdio

Llucià FerrerCCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Aquest estiu ha estrenat el programa ‘Rols de parella’ a TV3. Com ha estat l’experiència?

Ha estat una experiència molt positiva, sempre que ajuntem gastronomia i cares conegudes jo m’ho passo molt bé. Veníem d’una evolució del programa Estranyes parelles, on els feia una cita a cegues a dos famosos. Ara agafem dues persones que es coneixen per diferents motius i els fem un joc per veure qui coneix millor a qui. I qui guanya és qui cuina una mica per a tots.

També hi ha un xef.

Sí, el Carles Tejedor. Viatgem junts amb la food truck també una mica per donar a conèixer diferents racons del territori. Mentre jo entrevisto un convidat, ell cuina amb l’altre. Després seiem a taula amb un bon plat al davant i s’arregla mig món.

De què parla amb aquestes parelles de famosos?

Ens interessa parlar de literatura i periodisme amb Ramon Besa i Jordi Puntí; de moda amb la Vanessa Lorenzo i la Martina Klein; de temes socials amb l’Òscar Camps i el Jordi Villacampa. També d’humor amb el Latre i la Chenoa, o de cinema i el món de l’artista amb l’Alberto Ammann, un dels protagonistes de Narcos, i Dani Macaco.

Creu que hi ha un excés de programes gastronòmics?

N’hi ha molts, el Joc de cartes, el Cuines, que és líder cada dia. Hem agafat la dinàmica que els programes de cuina funcionen molt bé, però tampoc és cert. A Telecinco han fet Mi madre cocina mejor que la tuya i s’han fotut una estavellada espectacular. Els programes que funcionen és perquè estan molt ben fets, no perquè siguin de cuina. Jo ara tinc ganes de fer programes diferents.

Tot i que ara fa programes de televisió, es defineix com un home de ràdio?

Sí, faig ràdio des dels 14 anys. Ara faig més tele, però també he fet En vermut a RAC105. Tinc moltes ganes d’encapçalar un projecte a la ràdio, però ha de sortir alguna cosa amb cara i ulls.

Quins projectes té entre mans?

No puc donar detalls per un tema de superstició, però tinc un projecte de televisió molt ambiciós per a la pròxima temporada.

A Catalunya?

Sí, però no descarto fer el salt en l’àmbit nacional amb la meva productora. Em vindria molt de gust.

tracking