"Aquest any tots ens hem ficat el davantal"

Samantha Vallejo-Nágera. Enamorada de l’alimentació saludable, és propietària d’una empresa de càtering i jurat del concurs de cuina ‘MasterChef’

"Aquest any tots ens hem ficat el davantal"RTVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Per què la gent no es pot perdre la sisena edició de ‘MasterChef’?

Ens fa molta il·lusió estrenar aquesta nova temporada. Hem fet el càsting més multitudinari, s’hi van presentar més de 23.000 persones. Hem escollit 15 aspirants amb perfils molt variats com un bomber, l’exdona d’un pilot de Fórmula 1 o una dietista cubana. Hi ha un aspirant que s’havia presentat a tots els càstings anteriors. També vull destacar els exteriors increïbles com Segòvia, que és la meva ciutat.

A l’anunci es pot veure algun aspirant polèmic. Quines actituds no tolera?

No m’agrada la gent que vol cridar l’atenció i critica sense saber ni conèixer les persones. MasterChef a més a més de ser un màster en cuina és una teràpia de coaching. L’actitud a la feina és molt important i valoro molt l’evolució del concursant.

A les xarxes socials ha mostrat el bon rotllo que té amb l’equip del programa.

Sí, aquesta és la clau que fa que el programa sigui cada vegada millor. MasterChef i les 200 persones que el fan possible formen part de les nostres vides. Hi ha molta complicitat entre nosaltres i moments molt divertits durant els rodatges.

Els membres del jurat també han fet de presentadors. Com ha estat l’experiència?

Eva González va gravar fins a la recta final del seu embaràs, però els últims programes els vam haver de presentar el jurat. Nosaltres no volíem cap altra presentadora que no fos l’Eva. Ho hem fet amb molta estima.

Quines visites al programa li han fet especial il·lusió?

Totes les dels grans cuiners com Quique Dacosta, Martín Berasategui, Dani Garcia... Aquest any les estrelles Michelin venen a cuinar! El Pepe, el Jordi i jo també ens hem ficat el davantal.

Els fans del programa també podran tastar els plats.

Sí, aquesta és una de les novetats. MasterChef obre un restaurant a Madrid on es podran veure els aspirants cuinant els seus plats.

Es planteja altres projectes en televisió?

En un futur potser sí, em diverteix fer tele i crec que ho he d’aprofitar. Ara, només tinc temps per a MasterChef.

tracking