"Després de 'La Zona', em sento molt més segura"

Alba Galocha L’actriu ha fet el salt a la televisió amb ‘La zona’, de Movistar+, que tanca la primera temporada com una de les millors sèries de l’any.

"Després de 'La Zona', em sento molt més segura"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Què li ha aportat la primera sèrie?

Ha estat un regal. I professionalment una experiència molt gratificant que m’ha permès aprendre molt.

El seu personatge, la Zoe Montero, té molt de vostè?

La Zoe és molt diferent de mi, sobretot per tot el que ha hagut de passar. La seva vida s’ensorra a causa d’un accident nuclear. Potser compartim la intromissió, però el seu origen és molt diferent. Tot i així, des del primer moment vaig connectar amb el personatge i vaig entendre molt bé la seva història.

Si hi hagués segona temporada, com voldria que evolucionés la Zoe?

Sobretot m’agradaria conèixer el seu passat. Tinc curiositat per saber qui eren els personatges abans de l’accident.

Ja havia rodat diverses pel·lícules. Aquesta sèrie és un salt en la carrera d’actriu?

Fa tres anys que treballo en la interpretació. Després de La zona em sento molt més segura; m’ha servit per consolidar-me. Tinc clar que vull dedicar-me a això perquè sento que és el que m’agrada.

Abans es dedicava a la moda. Com ha estat el pas de model a actriu? Ara combino les dues professions, però va haver-hi un moment que la moda va passar a ser una feina més que ja no m’aportava tant. Per això vaig plantejar-me prendre’m seriosament la interpretació, que ja m’agradava. De fet, m’omple molt més.

Ha explicat públicament que fer de model és interpretar un paper. S’assemblen les dues professions?

En la moda, interpretes un paper per a una foto o una desfilada, però jo sentia que podia desenvolupar-ho més. Quan em maquillen i em vesteixen, deixo de ser jo i penso que podria ser aquesta altra persona. Així va sorgir el meu interès per la interpretació.

Ha rebut premis com el de millor model a la Madrid Fashion Week (2012). Ara espera algun reconeixement?

M’encantaria, però tampoc és el que busco. Amb La zona no em donaran cap premi, però el que m’emporto ja ho considero un premi personal.

La sèrie mostra com sobreviure. S’emporta algun aprenentatge per a la vida?

Jo crec que sí. L’ésser humà sempre es creu més dèbil del que és. Però al final som animals que intentem sobreviure i superem tot el que ens ve.

tracking