"Tindria un dinar amb Puigdemont per preguntar-li dubtes"

Llucià Ferrer. El periodista presenta i codirigeix ‘Estranyes parelles’, el programa de TV3 on dos convidats famosos comparteixen un àpat ‘a cegues’

"Tindria un dinar amb Puigdemont per preguntar-li dubtes"CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Com van seleccionar les parelles?

Aquí hi ha força feina. M’agrada aclarir que a l’hora de fer les parelles no ho fem amb cap mala intenció de posar el dit a la nafra i buscar dues persones que no se suportin. Hi donem moltes voltes de dir: “Home, aquesta persona amb aquesta tindrien moltes coses en comú i moltes que no.”

Els convidats no saben amb qui van a dinar.

Sí, és la gràcia del programa. Hi ha una gran feina de producció per intentar que ningú sospiti de l’altre.

Precisament, per això, hi ha qui ha rebutjat participar en el programa, oi?

Sí, jo em poso a la seva pell i la lectura més fàcil de fer és: “Soc un personatge públic, em coneix molta gent i tinc molt a perdre perquè no sé amb qui dinaré.” Espero que si hi ha una segona temporada molts hagin vist que s’haurien d’haver mullat i d’anar a jugar, perquè en definitiva és una cita a cegues per anar a jugar i que hi hagi una mica de rock-and-roll.

Existeix un guió?

No, sí que teníem una bateria de preguntes per si en algun moment vèiem que dequeia la conversa, proposar-la. Però en cap dels programes ha fet falta.

Quina ha estat la parella que més li ha sorprès?

La del Santi Balmes, el cantant de Love of Lesbian, i el Marc Giró, l’estilista de Marie Claire i col·laborador de televisió. No es coneixien de res i van tenir una conversa superinteressant i fins i tot en alguns moments molt entra­nyable i tendra.

Alguna anècdota que ens pugui explicar?

El primer programa, el de la Pilar Rahola i el Nacho Vidal, va estar a punt de ser anul·lat dues vegades. La primera, per les altes temperatures, la Rahola patia molt per la calor i no veia gens clar asseure’s allà en unes vinyes. I la segona perquè en un dels plànols de dron em va patinar el cotxe i em vaig fotre daltabaix d’un esvoranc.

I vostè, amb quina estranya parella tindria un dinar?

Molts dels convidats els minuts previs a trobar-se amb el seu comensal tenien por que els hagués tocat un polític, no ho volien. Jo sí tindria un dinar amb Puigdemont per preguntar-li tot el que tinc al cap de dubtes i d’inseguretats. També m’agradaria moltíssim anar a dinar amb Gerard Piqué, un paio molt culte, i amb una perspectiva de futur, de club, de negoci i de país molt interessant.

tracking