Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió - 7 DIES

"Mesos abans hauria dit que no m'hi veia presentant"

Esther Ortega. Des de fa dos mesos la periodista substitueix Agnès Marquès, de baixa per maternitat, al capdavant del ‘Telenotícies cap de setmana’.
Actualitzada 08/05/2017 a les 16:15

Fa poc de la seva estrena presentant el ‘TN’. Com se sent?
Doncs la veritat és que molt bé. No ho havia fet mai i al principi estava força nerviosa i pensava que se’m notaria, que em tremolaria la veu. Al final, però, estic més tranquil·la. Els companys m’han ajudat molt, de seguida m’he sentit part de l’equip.

Com s’ho va agafar quan li ho van proposar?
Si m’ho haguessin proposat mesos abans hauria dit que no, que no m’hi veia presentant. Però m’ho van proposar i vaig tenir poc temps per pensar-ho i vaig dir: “Per què no? Provem-ho.” No vaig tenir gaire temps per pensar-ho i me n’alegro perquè si no potser hauria guanyat la por a fer una cosa diferent. Però estic contenta perquè l’experiència està sent molt bona, estic aprenent molt i fent una cosa nova que m’agrada.

Substituir l’Agnès Marquès era un repte afegit, suposo.
És un repte perquè penses que et compararan, i ella és una gran professional i m’agrada molt com ho fa. Però intentes no pensar, cadascú és com és i em concentro a fer bé la meva feina. Espero que se’m valori per qui soc i no per comparació.

I quan torni, què passarà amb vostè?
En principi això només és per cobrir la seva baixa de maternitat i jo al setembre torno on estava, a la secció d’economia dels informatius. I contenta, perquè m’agrada molt trepitjar carrer, fer els meus temes, treballar-me’ls. M’enyoro de la feina de sortir. La veritat és que a tots dos llocs estic molt bé.

Dins del periodisme, es queda amb l’economia?
És bàsicament el que he tocat, el que s’escapa és un programa d’entrevistes amb l’Antoni Bassas, que vaig gaudir molt. Si em preguntes què és el que més m’agrada, ara per ara sí, l’economia m’agrada molt. Quan vaig entrar a TV3 i em va tocar la beca a la secció d’economia, tirava més per internacional o societat i vaig descobrir tot un món. Ara no em plantejaria marxar a una altra secció.

Ha fet també ràdio. Què tria, tele o ràdio?
Les dues. Són més anys fent tele però la ràdio sempre m’ha agradat molt, de fet vaig començar a la ràdio, col·laborant amb la ràdio local del meu poble, Cerdanyola Ràdio, i em vaig enamorar. Són llenguatges diferents i a qualsevol dels dos mitjans em trobo còmoda.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts