"M'agradaria fer un magazín com 'el programa de AR"

Núria Marín. Juntament amb Nando Escribano, dirigeix i presenta des de fa gairebé quatre anys el programa ‘Cazamariposas’, a Divinity i Telecinco.

"M'agradaria fer un MAGAZÍN com 'el programa de AR"Mediaset

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Periodista del cor per vocació?

Sí, tenia clar que volia fer aquesta carrera des de molt jove perquè m’encantaven les revistes del cor, Isabel Preysler, les models com Claudia Schiffer, i volia entrevistar tota aquella gent i colar-me en el món del glamur. A la carrera, però, vaig descobrir el vessant polític i em vaig arribar a plantejar canviar-me a política. Després vaig estar un temps a informatius cobrint informació política, però al final el cor va acabar guanyant la batalla.

Com va sorgir la idea de ‘Cazamariposas’?

Va ser una cosa molt curiosa. El Nando i jo vam acabar un projecte de la Fábrica de la Tele, un dia vam anar a un Starbucks i vam estar parlant de fer un programa junts, fantasiejant amb una llibreta. I quan ens vam reincorporar ens van proposar fer Cazamariposas, que s’assemblava molt al que havíem parlat. No sé si algú ens va agafar la llibreta... (riu).

I quina és la clau de l’èxit del programa?

Que ens mullem molt i denunciem les coses que no fan bé companys nostres de la cadena que en cap altre programa es diuen. La gent ve a buscar-nos perquè saben que direm el que altres potser no s’atreveixen a dir.

Algun entrellat que ens pugui explicar?

A la reunió d’escaleta sempre es planteja com ‘putejar’ el col·laborador que ve aquella tarda. Sempre mengem tuppers a la redacció, que la gent es pensa que a la tele tot és glamur, i és mentira, i ens maquillem nosaltres. Tot és molt d’anar per casa.

Es veu fent programes més seriosos?

Jo crec que faci el que faci sempre tindré un punt gamberro, i que qualsevol informació, tret la de successos, ha de tenir un punt de gamberrisme. Jo tinc un registre que es decanta més cap a l’entreteniment, però a una taula política donant la nota més humorística o satírica, per què no.

El seu somni professional?

M’agradaria fer un magazín com El programa de Ana Rosa, que comença amb una taula d’actualitat i després té una taula del cor, pots tocar diferents pals. I un reality d’aventura com Supervivientes, perquè soc molt esportista.

tracking