"Més que una presentadora estrella sóc una 'curranta'"

Emma garcía. La presentadora va celebrar l’11 de febrer passat quinze anys a Telecinco, i ja en fa vuit que condueix ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’.

"Més que una presentadora estrella sóc una 'curranta'"Mediaset

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Porta quinze anys a Telecinco, on ha presentat molts programes. Sens dubte, és una de les presentadores estrella de la cadena. Vostè també ho sent així?

Jo em sento molt afortunada. Des de la meva arribada no he parat d’enllaçar i compaginar projectes. Més que una presentadora estrella, sóc una presentadora cur­ranta que poso passió i ganes en tot el que faig.

Dels programes que ha presentat, amb quin es queda?

Que complicat! Han estat formats molt diferents, però trio els més longeus: A tu lado, que va durar gairebé sis anys, on recordo amb molt afecte el saloncito; i Mujeres y Hombres y Viceversa, que va camí dels nou anys i que em dona molts maldecaps (riu) però també alegries. Quina és la clau de l’èxit d’aquest programa? Quan les històries comencen a créixer, quan ni els nois ni noies són conscients que s’estan enganxant i estan deixant anar les seves estratègies de conquesta on se sumen: gelosia, romanticisme, cabrejos, declaracions d’amor i tot tipus de situacions de parelles joves que creuen que ho tenen tot controlat.

El que veuen els espectadors és real o els participants segueixen algun guió?

Un guió? Ni jo el tinc. Ja m’agradaria, així seria més fàcil controlar-los. Però sí que és veritat que no tots els que venen s’enganxen o els agrada el/la tronista i fingeixen un paper, que per molt bé que l’interpretin, s’acaba descobrint.

Acaben enamorant-se?

Temporalment (riu). Sí, clar que sorgeixen sentiments i passió. Per això les històries són tan potents, perquè controlen tot menys els seus sentiments. De fet, són tan intensos i tan impacients, que esgoten en pocs dies les seves relacions. Però això és la vida real.

I a vostè, què l’enamora?

El sentit de l’humor, la valentia, l’educació, la solidaritat, un bon passeig per la muntanya, un bany a la platja, una mitjana de vedella, un bon llibre i una grata conversa envoltada de la meva gent.

Canviaría les escales del programa per una taula d’informatius?

Quan se’ns acabi la conquesta a Mujeres y Hombres y Viceversa, per què no? Com et deia, sóc una curranta de la tele, estic disposada sempre a enfrontar nous i diversos reptes i a seguir aprenent.

tracking