x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tecnologia - 7 DIES

Novetats a Whatsapp

Es podrà fer servir el mateix compte en diferents aparells
Novetats a Whatsapp

Novetats a Whatsapp

Novetats a Whatsapp

Actualitzada 12/08/2020 a les 20:21
La pandèmia de coronavirus ha provocat que moltes xarxes socials i plataformes online es prenguin més seriosament el perill que amaga la desinformació. WhatsApp, app propietat de Facebook, és un dels espais que més passos han fet en aquest sentit.

Recentment, el servei de missatgeria instantània va llançar una actualització amb importants novetats. La més destacada és la inclusió d’una funcionalitat que permet a qui la fa servir comprovar si els missatges que li reenvien són veraços o si, per contra, es tracta de fake news.

Qualsevol dels més de dos mil milions d’usuaris que té l’aplicació sabrà que, cada cert temps, WhatsApp incorpora nous serveis. Entre els més interessants que han arribat en els últims temps hi ha el mode fosc i la possibilitat de limitar els contactes que poden afegir un usuari a un grup. Tot indica, a més, que la cosa no quedarà aquí. El servei està treballant des de fa temps per adoptar un altre bon grapat de novetats que arribaran els pròxims mesos, tant a dispositius iOS com Android.

Una d’aquestes noves funcions, i una de les més esperades pels usuaris de la plataforma, consistirà en la possibilitat d’utilitzar el mateix compte en diferents dispositius, fins a un màxim de quatre. Gràcies al portal especialitzat en informació sobre l’aplicació, WABetaInfo, se sap que WhatsApp ja està treballant en fase beta per tal de fer-ho possible. No obstant això, de moment es desconeix si només estarà disponible en smartphones o si, per contra, també es podrà emprar en tauletes i altres tipus de dispositius.

Una altra nova funcionalitat fa referència a la protecció de missatges. Per norma, tot el que s’envia per WhatsApp està xifrat d’extrem a extrem, la qual cosa impossibilita que fins i tot la pròpia companyia pugui saber el que els usuaris comparteixen amb els seus contactes. No obstant això, quan les converses es guarden al núvol aquest xifratge desapareix, per la qual cosa un tercer podria accedir a la informació. Ara, l’aplicació està treballant per revertir aquesta situació i que per accedir als missatges emmagatzemats sigui necessària una contrasenya.
 
Cal saber
Per no tornar-se boig buscant un missatge

S’espera que WhatsApp incorpori properament una funcionalitat destinada a buscar missatges per data des de dins l’aplicació. El servei permetrà a l’usuari localitzar converses de forma més senzilla, afegint en un cercador la data del missatge. Quan estigui disponible, caldrà fer clic sobre una icona en forma de calendari, on es podrà seleccionar la data.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts