x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sexualitat

Descobrint tendències, modes i jocs

En l’ús de joguines sexuals, la moda es troba en els succionadors de clítoris
Succionadors de clítoris

Descobrint tendències, modes i jocs

Succionadors de clítoris

Actualitzada 27/09/2019 a les 18:48
La sexualitat no escapa a les tendències i a les modes, siguin passatgeres o es quedin establertes. I en l’ús de joguines sexuals, la moda es troba en els succionadors de clítoris.
Aquestes joguines eròtiques tenen diferents formes amb múltiples prestacions orientades al plaer de les dones. Son aparells que tenen una boca en la qual s’insereix el clítoris per crear un buit al seu voltant i d’aquesta forma l’estimula indirectament podent-se complementar amb vibracions o ones ultrasòniques. L’aparell bombeja l’aire per estimular la zona del clítoris concentrant la sang en aquest punt, però, sense arribar a tocar-lo, creant un efecte de succió i massatge. Recordem que el clítoris és una zona hipersensible per les múltiples terminacions nervioses que conté. Les usuàries que gaudeixen del seu ús expressen una ràpida i efectiva arribada a l’orgasme en relació amb d’altres joguines com, per exemple, els vibradors o altres estimuladors. El succionador només serveix per aplicar-lo al clítoris i aquesta part no és l’única part sensible i estimulant del cos de la dona. Per tant, com a punt a favor, li atorgarem l’eficàcia orgàsmica. I com a punt feble el poc joc que dona per utilitzar-lo en pràctiques com, per exemple, en el joc en parella. Si serà una moda passatgera o quedarà més estable en el seu ús, com ha passat amb els vibradors, serà una qüestió de temps i del perfil de les necessitats de les diferents usuàries.

El símil en el format masculí seria la bomba de buit del penis, que realitza una reacció similar, creant un buit al voltant del penis que facilita la concentració de la sang. Podem dir que en el cas de la bomba de buit masculina, aquesta no ha tingut l’èxit ni l’acollida del símil femení. Independentment de la moda, cada persona ha de recercar aquella joguina o pràctica que li dona més satisfacció, encara que per tenir un bon criteri, de vegades, hem d’experimentar. Com a últim punt, cal remarcar que mes enllà de les tendències temporals en les joguines sexuals, el més important és experimentar la sexualitat amb llibertat i amb respecte per un mateix i pels altres.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts