El sexe i el romanticisme

Cal centrar-se en els sentiments que tenim per l’altre

El sexe i el romanticisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quin millor regal que una vetllada de sexe apassionat. No és necessari donar gaires explicacions per definir el que entendríem per sexe romàntic, però sí que podríem entrar en alguns matisos. És millor el sexe dolç o picant? Sempre podem dir que és una qüestió de gustos o d’apetències. Com el menú d’un àpat, un dia ens vindrà de gust menjar lleuger i un altre, consistent. Però, quines serien les característiques del sexe romàntic? Els complements, l’entorn, l’ambient al voltant d’un sexe més apassionat són imprescindibles; música romàntica, llum càlida (espelmes, foc a terra, llum tènue...), fragàncies estimulants, flors, alguna beguda d’acompanyament amb algun aliment afrodisíac; com poden ser les maduixes, la xocolata... tots aquests aspectes, en el seu conjunt, o uns altres més creatius, poden ser el condiment perfecte per a una vetllada romàntica.

Què recerquem en una trobada romàntica? Principalment centrar-nos més en els sentiments que tenim per l’altra persona, expressar amor a través del sexe, sentir un espai de seguretat i confiança on poder traslladar els sentiments més intensos, trobar aquesta seguretat i complicitat en la resposta de l’altra part i reforçar la relació. Quan parlem de trobades més picants podem afegir joguines, disfresses o fins i tot la creació de situacions més directes; aquí la imaginació, com sempre que parlem de sexe, obre un ventall de possibilitats molt ampli.

La temperatura emocional de les dues parts ha d’anar de la mà. No obtindrem un bon resultat si una part se sent com a Romeu i Julieta i la parella s’expressa com si fos el protagonista d’una pel·lícula de sexe salvatge. Això no significa que en una vetllada romàntica no es puguin combinar tots els formats, però han de donar-se de forma sincronitzada per les dues parts. Incidim aquí que la comunicació entre la parella és molt important. Respondre a un “t’estimo” fet a cau d’orella amb una fuetada a les natges pot acabar de cop amb una vetllada perfecta. Quan hi ha sentiments i passió, qualsevol moment es pot convertir en una celebració de l’amor. No hem d’oblidar cuidar i mimar la nostra parella.

tracking