La postura del gos

Els detractors la veuen com una postura poc romàntica a més d’una postura de dominació

La postura del gos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Visualitzar el cul de la parella i posseir-la per darrere agafant-la per la cintura és el que més agrada als amants de la postura del gosset. Els detractors la veuen com una postura poc romàntica a més d’una postura de dominació. Però en el transcurs d’una relació sexual, on hi ha varis canvis de postura, hi ha molts números de fer una paradeta a quatre grapes.

Recordem alguns dels punts forts d’aquesta postura: permet una penetració molt profunda, si això ens agrada. L’home pot agafar i acariciar la parella. Ella també es pot estimular alhora el clítoris, si ho fa haurà de recolzar-se sobre un braç o bé un coixí. És la postura en la qual l’home arriba abans a l’orgasme. També permet practicar el sexe oral i la penetració intercanviadament amb facilitat. També es pot accedir al sexe anal. Val a dir que en qualsevol cas amb les mesures d’higiene i seguretat necessàries.

Girant el cap de costat la persona que està en la postura del gosset pot mirar de reüll la seva parella. Això incrementa moltíssim l’excitació de l’home que es troba situat darrere. Hi ha casos on la parella s’excita molt amb la dominació, altres que no els agrada gens. Com sempre, en el sexe és una qüestió de gust. Però sempre amb respecte, de mutu acord i lliure voluntat d’elecció.

Ningú vol sentir-se dominat en contra de la seva voluntat. Però estem parlant de joc sexual consensuat, controlat i acceptat. Es busca l’excitació, allò prohibit. En aquesta com en d’altres postures també té molt a dir el ritme. Existeix molta diferència d’un ritme lent i suau a un més vigorós i potent. La postura convida habitualment a un ritme més aviat alegre.

Alternar postures és una forma de no caure en la rutina. Cada parella i persona té les seves preferides. Provar variacions, inclús aquelles que no hem practicat mai, ens pot descobrir sensacions noves. En la varietat està el gust. Canviar de postures és també una forma de sincronitzar-se i aprendre a connectar amb la parella. És posar-se d’acord en el sexe i en l’amor.

tracking