Medicina estètica

Mesoteràpia amb vitamines, minerals i àcid hialurònic

La mesoteràpia és un tractament que regenera la pell

Mesoteràpia amb vitamines, minerals i àcid hialurònic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mesoteràpia consisteix en la introducció just a sota de la pell de diverses substàncies actives, amb diferents efectes. Poden ser medicaments holopàtics, productes homeopàtics o altres productes sanitaris com l’àcid hialurònic, que utilitzem per hidratar la dermis en profunditat. Amb la mesoteràpia podem tractar dolors musculars tendinosos en medicina convencional, i en medicina estètica tractem sobretot la cel·lulitis i l’envelliment facial, a més de la caiguda del cabell.

S’entén que és important fer bé la tècnica de la mesoteràpia, però igual o més important és escollir bé els productes que injectarem, doncs aconseguirem diferents efectes depenent dels diferents productes. La mesoteràpia facial per nodrir i regenerar la pell la podem fer amb diferents còctels de vitamines, oligoelements, aminoàcids, nucleòtids, coenzims i àcid hialurònic.

És important assegurar una bona asèpsia en qualsevol mesoteràpia, perquè les úniques complicacions que podem tenir en una mesoteràpia ben feta, és la infecció i la intolerància o al·lèrgia a algun dels components injectats, a part d’un petit hematoma, sobretot si es fa manualment. Posem abans una crema anestèsica per evitar el dolor, i després injectem a un mil·límetre de profunditat els productes escollits pel metge o metgessa estètica, segons el tipus i l’estat de la pell de cada pacient. Si utilitzem una pistola electrònica, augmentarem la precisió de la profunditat i evitarem hematomes a més de disminuir el dolor.

En el tractament de l’envelliment facial es recomana habitualment realitzar tres sessions amb diferents productes complementaris que combinarem, als quals podem afegir àcid hialurònic per tenir un efecte hidratant. Després podem realitzar una sessió de manteniment de manera periòdica.

També podem fer amb mesoteràpia el tractament amb plasma ric amb factors de creixement plaquetari, que ens provocarà una regeneració i rejoveniment de la pell.

Abans de les vacances d’estiu és molt recomanable fer unes sessions de mesoteràpia amb vitamines i minerals per preparar la pell per l’agressió que suposarà el sol, l’aire i l’aigua de mar o piscines, i igualment després de l’estiu, per ajudar a una bona recuperació de la salut de la pell i hidratar-la bé després del bronzejat.

Un altre dels tractaments interessants que es poden fer amb mesoteràpia facial és el mesobòtox. Es tracta de fer una mesoteràpia amb toxina botulínica molt diluïda, i així amb molt poca dosi de toxina aconseguim relaxar la pell i millorar les arrugues superficials. També és efectiu per tractar l’acne actiu.

Igualment utilitzem la mesoteràpia per injectar un complex amb vitamines i minerals específics per al cabell en la zona capil·lar. Es recomana després del trasplantament de cabell per reforçar-lo o per disminuir la caiguda. Darrerament s’han demostrat molt bons resultats fent tres sessions de mesoteràpia amb plasma ric en factors de creixement, intercalades amb tres sessions de vitamines per alentir les alopècies o caiguda de cabell.

EFICÀCIA

MILLORA LA TEXTURA I ASPECTE La mesoteràpia és una tècnica segura i molt eficaç per tractar l’envelliment de la pell facial, assegurant el 90% de penetració dels ingredients, fet que millorarà el funcionament del fibroblast o cèl·lula de la pell, i ens donarà una millora de la textura, la lluminositat i l’aspecte en general de la pell.

tracking