TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Tractaments per a l'ull sec

Més de 300 milions de persones tenen aquesta patologia

Tractaments per a l'ull sec

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Al món, més de 300 milions de persones pateixen aquesta patologia visual tan molesta. La bona notícia és que actualment hi ha solucions més enllà dels col·liris, les llàgrimes artificials o les pomades lubricants per tal de recuperar la qualitat de vida perduda a causa de la síndrome de l’ull sec.

Primer cal realitzar una exploració exhaustiva per tal de fer un diagnòstic personalitzat per individualitzar el tractament segons les causes. Es pot utilitzar una o la combinació de vàries de les següents tecnologies:

CLEANLID

S’actua directament sobre la vora de les parpelles per tal de netejar les glàndules de Meibom. Així s’afavoreix que la secreció d’aquestes glàndules arribi a la pel·lícula lacrimal de forma més natural. L’objectiu és tractar la causa però també els símptomes.

TIXEL

Es tracta d’un innovador sistema termal fraccional per tractar l’ull sec. El conjunt del procediment es compon de deu trets a la parpella superior i uns altres deu a la parpella inferior d’ambdós ulls, amb unes puntes de titani, a una temperatura específica (400 graus).

És un tractament ràpid, de menys de deu minuts, i amb poques molèsties. Compta, a més, amb l’avantatge que el temps de recuperació és molt curt.

Un cop acabat el tractament, el pacient pot reincorporar-se de seguida a la seva rutina diària sense problemes. Són necessàries de dues a tres sessions, quatre en el cas d’ull sec sever, amb intervals de dues a tres setmanes.

EYE-LIGHT

Es tracta d’una nova tecnologia terapèutica de nova generació amb llum polsada per al tractament de l’ull sec i es realitza en dues parts:

  • En la primera part, que dura menys de cinc minuts, s’utilitza llum IPL. Es tracta d’una llum policromàtica que, mitjançant cinc impulsos tèrmics per ull, estimula les glàndules de Meibom per tal de millorar l’activitat i la producció, i reduir inflamacions. Aquest tractament s’aplica a la zona periorbital amb la finalitat d’estimular la contracció de les glàndules, augmentant el flux lipídic i reduint l’evaporació de la llàgrima.
  • A la segona part s’utilitza llum modular. Es col·loca una màscara durant 15 minuts amb aquest tipus de llum, que escalfa de forma endògena les parpelles per tal de facilitar la secreció de les glàndules de Meibom.

Ambdues parts del tractament són indolores i, un cop finalitzades, permeten reincorporar-se a la rutina diària sense problemes. Són necessàries poques sessions (entre 2 i 4) amb intervals de dues a quatre setmanes per tal d’obtenir un resultat òptim.

QUALITAT DE VIDA

DIAGNÒSTIC PERSONALITZAT 1. Per individualitzar el tractament de l’ull sec segons les causes cal realitzar una exploració exhaustiva per tal de fer un diagnòstic personalitzat. RAPIDESA I EFECTIVITAT 2.Les noves tecnologies permeten molta rapidesa en el tractament i tenen l’avantatge que el temps de recuperació és realment molt curt.

tracking