Llavis més carnosos i sensuals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un dels tractaments en dermatologia estètica més sol·licitat és l’augment del volum dels llavis amb àcid hialurònic per l’efecte sensual i jovial que proporcionen els llavis més gruixuts i més terços.

És un procediment molt segur, que no requereix de proves d’al·lèrgia ni cap període de recuperació i ofereix uns resultats molt naturals.

El procediment és indolor i ràpid (entre 10-15 minuts). Primer, es procedeix a anestesiar la zona. Es recomana dur a terme el tractament en dues sessions realitzades en unes setmanes de diferència. Així, la persona es sent més segura ja que el canvi és gradual i no de cop. En la primera sessió, es fa una mínima incursió en forma de correcció del perfil labial per emmarcar la boca. Ara bé, si es tracta d’una boca lineal i petita, és imprescindible des de la primera sessió introduir volum dins de cada llavi, si no es deixa per la segona sessió.

Els resultats són realment visibles i satisfactoris al cap de 3-4 setmanes. Amb aquest tractament, s’aconsegueix un canvi significatiu en l’aspecte de la boca. El tacte, color i aspecte dels llavis és realment natural i agradable. La qualitat de la pell millora ja que l’àcid hialurònic és un gran hidratant natural.

El filler amb àcid hialurònic és una intervenció molt poc agressiva però la inflamació posterior pot trigar entre 2-3 dies a desaparèixer, per això es recomana realitzar-lo en caps de setmana o bé abans de dies festius.

Desafortunadament, els efectes no són eterns. El producte tendeix a desaparèixer (entre 6-9 mesos), però sense deixar cap canvi o anomalia en la forma dels llavis.

tracking