Com eliminar punts robí

També coneguts com a angioma capil·lar, angioma senil o en cirera, són petites dilatacions capil·lars de color vermell viu d’entre 1 i 4 mil·límetres que solen aparèixer al tronc i les extremitats.

Com eliminar punts robí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

També coneguts com a angioma capil·lar, angioma senil o en cirera, són petites dilatacions capil·lars de color vermell viu d’entre 1 i 4 mil·límetres que solen aparèixer al tronc i les extremitats. Com que no estan causats per cap infecció, no són contagiosos. En realitat no representen cap problema de salut, encara que moltes vegades s’eliminen perquè suposen una incomoditat estètica.

Totes les persones solen presentar punts robí. Afecta per igual els homes i les dones i apareixen sobretot a partir dels 40 o 45 anys. No existeix un motiu concret pel qual surten, encara que és freqüent que hi hagi una predisposició genètica i que apareguin pel pas del temps com a conseqüència de l’envelliment normal de la pell.

Per tractar els punts robí recomanem, per la seva comoditat, eficàcia i menor risc de cicatriu l’ús de la llum polsada o el làser de CO2. El tractament resulta indolor perquè es pot aplicar crema anestèsica a la zona per minimitzar al màxim qualsevol molèstia per al pacient i, en la majoria dels casos, amb una única sessió és suficient. Un cop eliminat ja no torna a aparèixer.

HI HA DOS TIPUS DE LÀSERS

El làser YAG impacta sobre l’hemoglobina dels vasos que formen l’angioma. El làser de CO2 permet eliminar d’una forma molt precisa el teixit redundant.

Com eliminar punts robí

tracking