Beneficis del làser en esportistes

Les persones que pateixen de miopia, hipermetropia i/o astigmatisme, estan obligades a portar ulleres o lents de contacte

Beneficis del làser en esportistes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les persones que pateixen de miopia, hipermetropia i/o astigmatisme, estan obligades a portar ulleres o lents de contacte. Aquestes ajudes són excel·lents solucions de cor­recció però també presenten inconvenients: els vidres de les ulleres es ratllen, una lentilla es pot moure..., fent que la qualitat visual no sigui l’òptima en un moment donat. Llavors, per què una cirurgia correctiva amb làser pot ser beneficiosa per a un esportista amb algun defecte refractiu?

Rapidesa en la realització de la cirurgia làser

La majoria de les cirurgies amb làser tenen una durada inferior als deu minuts per ull. A més, la intervenció es realitza a ambdós ulls en el mateix moment i és ambulatòria.

Comoditat

Sense ulleres o lents de contacte, l’esportista guanyarà en comoditat i qualitat de vida. Qualitat visual

Els resultats visuals després d’una intervenció amb làser són molt bons. Així, l’esportista recuperarà la visió i podrà practicar el seu esport a les poques setmanes de la cirurgia, sempre tenint en compte el tipus d’esport.

Rendiment esportiu

No dependre d’ajudes òptiques com les ulleres o les lents de contacte pot fer augmentar el rendiment esportiu. I és que, si una lent de contacte es mou o per la suor s’embruta, la visió pot empitjorar i afectar el rendiment. En el cas de les ulleres, es poden embafar per una diferència de temperatura entre el cos i els vidres provocant molèsties visuals.

VARIETAT DE TÈCNIQUES

Hi ha una gran varietat de tècniques làser. Segons els resultats de l’anàlisi dels ulls fets a l’esportista, l’oftalmòleg proposarà una tècnica o una altra sempre tenint en compte els de-sitjos i expectatives del pacient.

tracking