TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

A conseqüència d'un ictus pot haver-hi una alteració visual.Hernán Piñera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ictus és una malaltia cardiovascular que es produeix quan existeix una disminució considerable en el flux de la sang d’una persona. És a dir, la sang no arriba correctament a una zona específica del cervell i provoca una isquèmia o embòlia cerebral. Normalment això afecta persones majors de 65 anys, però també s’han donat casos en gent més jove.

A conseqüència d’un ictus pot haver-hi una alteració visual. Així, és pot perdre bruscament visió en una zona del camp visual o es pot patir visió doble. Aquestes alteracions es poden patir tant en un ull com a ambdós. Sigui quin sigui el grau de pèrdua, es recomana visitar al més aviat possible un oftalmòleg per tal d’evitar-ne un empitjorament. A més, cal tenir en compte que l’ictus a vegades es detecta durant una revisió rutinària per la presència d’un defecte en el camp visual, visió doble o problemes de motilitat ocular.

En definitiva, és molt important identificar aviat els símptomes de l’ictus i visitar un professional de la salut, ja que un diagnòstic a temps i un tractament precoç de la malaltia farà que la recuperació sigui completa i es redueixi la probabilitat de morir, així com les seqüeles.

tracking