x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Moda - 7 DIES

El maquillatge de fantasia

Els colors neó i els cristalls arriben a rostres i mans
Portar els ulls brillants i llavis 'nude' està de moda

El maquillatge de fantasia

Portar els ulls brillants i llavis 'nude' està de moda

Actualitzada 10/01/2020 a les 18:29
Ha enamorat milions de joves d’arreu del món i s’està fent viral a través de les xarxes socials. L’excèntric maquillatge fantasia causa furor entre les adolescents de la generació Z i les famoses gràcies a la sèrie de televisió Euphoria i a Doniella Davy, una maquilladora que ha aconseguit barrejar la realitat i la fantasia en un mateix maquillatge.
La nova tendència està inspirada en la moda dels anys seixanta i setanta i utilitza eyeliners per a looks amb efectes fumats, purpurina, cristalls que es posen per la cara i ombres d’ulls de colors neó, que poden ser complements discrets per al maquillatge diari o llampants per lluir durant esdeveniments puntuals. La mirada aquarel·la és una de les preferides. Verds, blaus, liles i roses, colors que abans eren impensables de fer sevir en un mateix estil, s’uneixen per fer combinacions que permeten completar un conjunt de festa, per exemple. El toc de color és el gran protagonista i els matisos metal·litzats, que poden ser pintats o enganxats amb pegues especials, són els preferits per la joventut, que moltes vegades utilitzen en forma de llàgrima sota els ulls.

L’efecte fantasia també ha arribat a les mans, una de les grans protagonistes de la moda durant l’any passat arran de les ungles. Una ungla de cada color en tons pastel, per exemple, és una de les característiques més populars. Però l’exageració és la clau d’aquesta nova tendència i per això ja s’està creant una nova tendència més enllà de les ungles. Les xarxes socials ja estan difonent creacions on, a banda de les ungles, les mans s’omplen de brillants, perles o cristalls d’Swarovski i arriben fins als canells.
 
Trucs
Ulls brillants, llavis 'nude'

Una de les característiques per lluir aquest tipus de maquillatge de manera més natural és saber trobar l’equilibri entre la naturalitat i l’originalitat.

Colors vius per a la purpurina
El maquillatge ha canviat els darrers anys i la purpurina ja no cal que sigui daurada o platejada. Els experts aposten per colors diversos i divertits.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts