Vambes que canvien de color

Les noves Converse es transformen amb la llum del sol

Vambes que canvien de color

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El mercat de les vambes té més recorregut del que pot semblar. Cada any es treuen nous dissenys que revolucionen el mercat i fan ombra al que es va fer en el passat. A més, quan sembla que no es pot progressar molt més, arriba un nou disseny que significa un gran canvi. Qui ha aconseguit aquest estiu treure un model innovador és Converse, que s’ha associat amb Chinatown Market per a l’ocasió. Malgrat que pugui semblar estrany en tractar-se d’una marca reconeguda per haver mantingut un mateix model amb el pas dels anys, la firma de Massachusetts acaba de treure al mercat la vamba més revolucionària de la seva història.

De primeres, no sembla que sigui per a res diferent, ja que visualment són les clàssiques Chuck Taylor All-Stars blanques. Però a la llum del sol, es veu clarament i de manera instantània per què aquest enrenou. I és que aquest model canvia de color amb la llum ultraviolada.

Converse ha batejat aquestes vambes com la Chuck 70 Hi i la Chuck 70 Ox, i s’han fabricat amb una tecnologia especial que provoca un canvi de color i fan que les vambes llueixin un aspecte multicolor amb tons roses, liles i taronges quan estan exposades al sol. Després, quan ja no estan exposades a la llum ultraviolada, les vambes recuperen gradualment el seu color original. “Canvien i interactuen amb els usuaris i l’entorn en el qual són”, indica el fundador de Chinatown Market, Mike Cherman, a l’hora de definir el seu nou producte.

Els preus de sortida d’aquestes vambes són de 90 euros per al model amb canya alta i de 85 per a les baixes, i s’adquireixen a la web de Chinatown Market. Segons han apuntat des de la companyia nord-americana, aquest model està dirigit per als més joves ja que el canvi de color “et fa sentir com un nen de nou”.

El concepte de l’‘e-ink’

El disseny de Converse no compta amb la mateixa tecnologia que el model de sabata intel·ligent que l’empresa lituana Ishuu Technologies va treure el 2015. El seu model utilitzava el que es coneix com E-Ink, i el color es podia canviar utilitzant un telèfon mòbil.

tracking