x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Moda - 7 DIES

Tenir cura a l'estiu de les ungles

Els esmalts d’ungles de color neó són tendència
Tenir cura a l'estiu de les ungles

Tenir cura a l'estiu de les ungles

Tenir cura a l'estiu de les ungles

Actualitzada 12/07/2019 a les 18:05
L’estiu és l’epoca de fer el canvi d’armari i treure a passejar els peus amb sandàlies i xancletes. Això implica fer una posada a punt dels peus, que s’han passat tot l’hivern ocults dins les sabates fent que els dediquem menys cura. Cal, doncs, passar per una neteja, un repàs a l’estat de cada zona del peu i, en cas de ser necessari, per la visita a un especialista. El balanç, en moltes ocasions, evidencia que els hem descurat en excés i cal posar-hi remei.
El més probable és que alguna ungla s’hagi afeblit a causa de portar sabata tancada, potser sofreix descamació o fins i tot fongs. Perquè aquests problemes no impedeixin lluir les sandàlies amb total comoditat, el millor és començar a cuidar els peus i actuar per fer desaparèixer aquestes imperfeccions a temps. És important, doncs, hidratar bé la zona per recuperar l’aspecte dels peus i les ungles aplicant una crema hidratant específica per als peus tot just després d’haver exfoliar bé la zona per treure totes les cèl·lules mortes i que la crema absorbeixi bé.


Esmalt d'ungles

Per a totes aquelles a qui els agrada lluir esmalts d’ungles, la feina és més costosa, ja que caldrà preparar encara millor els dits. Utilitzar una base transparent que reforci les ungles és imprescindible abans de començar a aplicar els esmalts. Aquest estiu els colors neó més cridaners han estat els protagonistes de les passarel·les de moda, sent els més destacats els grocs, blaus elèctrics o roses fúcsia. Per a tota aquella gent que no es vulgui arriscar tant, sempre queden els clàssics vermell i granat, deixant totalment de banda les tonalitats més fosques, i escollint el vermell guinda, maduixa, roses i nude. Els corals també estan molt de moda, després d’haver estat escollit com a color de l’any 2019 per Pantone. Una novetat és el color blanc, des del blanc típex fins a la gamma més natural. Les tonalitats pastís també són tendència, sobretot el blau pàl·lid, el verd menta o el rosa empolsat.
Quant a decoracions, l’animal print també està present a les ungles, ja sigui només a una o a totes. Per a les més atrevides, com la cantant Rosalía, es porten les ungles postisses amb decoració o de diferents colors, utilitzant tonalitats contràries a la roda cromàtica o inclús colors de la mateixa gamma. I, si es vol fer un pas més, hi ha una tendència de no pintar tota l’ungla deixant espais o formes geomètriques per tal d’aconseguir un estil molt modern al qual poques famoses s’han pogut resistir.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts