x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Moda - 7 DIES

El primer àngel Curvy

Lorena Durán, el nou fitxatge de Victoria's Secret, fa 1,75 metres i pesa 55 quilos
Actualitzada 18/04/2019 a les 13:55
La lluita constant per un canvi d’imatge en la indústria de la moda sembla que comença a sorgir. La firma de roba interior Victoria’s Secret ha decidit apostar per la diversitat en les seves models i per això ha fitxat Lorena Durán, una jove sevillana de 25 anys amb les mides 90-70-115, considerades com a curvy i que no mostren l’estereotip que la marca sempre ha volgut mantenir amb noies perfectes de mides invariables.
Lorena Duran va començar a treballar com a model amb 17 anys. Un augment de pes per un canvi en el metabolisme va fer que hagués de deixar la pasarel·la al cap de dos anys, però, tot i així, va seguir protagonitzant campanyes de firmes com Asos, Intimissimi, Zalando o Violeta by Mango. Però és ara, amb l’aposta que ha fet Victoria’s Secret, que li ha canviat la vida. La sevillana afirma que el seu referent com a model és Tara Lynn, qui va marcar un abans i un després en un sector de la moda, que encara ha d’aprendre i millorar per arribar a homes i dones de totes les mides.

Tot i així, la polèmica ha esdevingut amb la categorització de la paraula curvy, ja que Duran fa 1,75 metres d’alçada i pesa 55 quilos, fet que ha causat una gran crítica a les xarxes socials. Ella es manté al marge de les crítiques i s’ha mostrat orgullosa d’aquesta oportunitat que li ofereix la firma de llenceria més famosa del món. “Estic feliç i orgullosa d’aquest nou treball, és temps de la diversitat. Gràcies a l’equip de Victoria’s Secret per fer realitat els meus somnis”, ha comentat la model a través d’Instagram.
Abans de Lorena Duran, la marca ja va rebre moltes crítiques a les xarxes socials pel fitxatge de la model hongaresa Barbara Palvin, a qui l’empresa va catalogar com a plus size pel fet de fer 1,75 metres d’alçada, pesar 55 quilos, i tenir unes mides de 87-58-89 centímetres.
Les mides d’una model de talles grans
Actualment, la indústria de la moda considera que les models que sobrepassen la talla 40 són plus size. Aquesta xifra és la frontera entre les dones que exerceixen com a models de passarel·la per esdevenir una curvy. La professional més coneguda avui en dia al món del modelatge de talles grans és Ashley Graham, que porta una talla 46 i és una de les models més desitjades per la indústria de la moda. “No importa si tens una talla 32 o un 52, pots estar sa sempre que cuidis el teu cos, treballis i et diguis a tu mateix: t’estimo, en comptes d’acceptar la negativitat dels estàndards de bellesa”, afirma Graham.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts