Tendència d'estampat

Els colors de l'arc de Sant Martí i les flors són tendència

Tendència d'estampat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tot i que encara resten setmanes per donar la benvinguda oficial a la primavera, el canvi d’armari està present al calendari. Bussejant per Instagram o donant un cop d’ull a les propostes de les passarel·les d’aquesta temporada es veuen unes tendències clares: feminitat i jerseis amb els colors de l’arc de Sant Martí. La diferència entre la roba masculina i femenina s’evidencia més que mai, i una de les opcions més exuberants de la temporada són els dissenys amb motius florals en dues versions.

La primera és formant part de l’estampat i l’altra brodades en relleu. Per a totes aquelles que vulguin allunyar-se de looks sobrecar­regats la primera opció serà la seva, valent-se d’unes flors disperses per la peça de roba, ja sigui en un vestit, una jaqueta o total look. Si es vol potenciar la sensualitat, clarament s’ha d’optar per la segona opció: un top de llenceria brodat amb flors combinat amb una faldilla de cuir, tacons amb tires i una bossa de mà XS pot ser una bona elecció. Óscar de la Renta i Carolina Herrera ho han confirmat jugant amb els brodats de punta florejats en les seves noves col·leccions.

Hi han inclòs el brodat en dissenys de colors, per als dies d’entretemps, o negres per a la nit, passant de l’estètica més romàntica a la més sexi. A Instagram la nova febre són els jerseis amb els colors de l’arc de Sant Martí: una forma d’aportar un toc de color i la frescor de la primavera però sense deixar d’anar abrigat. La instagramera María Pombo opta per un look còmode combinant un jersei blanc amb les franges creuant el pit juntament amb pantalons texans blancs. Una opció que no falla i que dona una imatge molt natural.

Altres tendències que no s’han d’oblidar per renovar el vestidor aquesta temporada són els texans amb unes rentades de més, l’estampat de quadres ja sigui en minifaldilles com americanes, el color groc o el taronja, l’animal print, les botes Dr. Martens o les arrecades XXL.

tracking