Les tendències als aparadors per al 2019

El ‘living coral’ serà el color estrella d’aquest any

La plomes causaran furor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El 2019 ha arribat amb un gir de 180 graus en les tendències que arrasaran als aparadors. La moda d’aquest any diu adeu a les tonalitats neó, les ronyoneres en les seves infinites versions, la febre pels logos a les peces de roba o les malles de ciclista. Aquest any, segons els experts, triomfaran les tonalitats pastel més discretes i es trauran del bagul dels records els pantalons de càrrega, d’estil dels noranta.

El Living coral serà la tonalitat que envairà des de la roba i complements fins a tot tipus d’elements decoratius de la llar. Les celebritats ja s’han deixat veure amb aquest color rosat tan característic. El podi el compartirà amb les tonalitats pastel, que tornen amb força per feminitzar qualsevol estilisme i relaxar-lo visualment.

D’altra banda, les plomes causaran furor tant de dia com de nit. Els principals signes de moda com Prada o Gucci, Chiari Ferragni, Rita Ora o Olivia Palermo no han dubtat a obrir el 2019 amb aquesta tendència. Finalment, l’animal print està més de moda que mai, encara que deixarà les peces de roba principals i aquest any es podrà veure més en bosses de mà, botes o en petits detalls per enriquir i transformar completament qualsevol outfit. I la pell de serp serà l’estrella.

tracking