Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Moda - 7 DIES

El triomf de l'abric bata

Aquesta peça de roba aconsegueix un aire bohemi
L'abric bata aconsegueix un aire bohemi.

El triomf de l'abric bata

L'abric bata aconsegueix un aire bohemi.

Actualitzada 14/11/2017 a les 10:41
Pot semblar surrealista, però no! Aquest hivern les bates són tendència per fer d’abric. I és que el món de la moda ha posat els abrics amb cinturó com una de les tendències de la temporada, amb una silueta molt definida d’estil bata o batí. I pel que sembla, ha resultat una proposta perfecta per combinar-ho amb tot. Firmes com Dior, Jil Sander, Max Mara o Zimmermann es van atrevir a fer-los pujar a la passarel·la i com és habitual, gràcies al poder de les influencers la tendència s’ha traslladat al carrer. Elles han convertit aquesta peça en un must have de l’armari hivernal. Ara bé, no té presència només en la moda femenina, també té cabuda en els looks masculins.

Confeccionat amb teixits molt confortables com pot ser la llana o el caixmir, l’abric bata és sens dubte una peça molt agradable per a la temporada d’hivern. A més, en aquest tipus de peces hi ha una clara tendència als models XL, fet què permet tenir més comoditat i llibertat de moviments.

Tot i aquestes virtuts, els experts en moda alerten que no tothom es pot atrevir a portar-lo. L’alçada serà un requisit bàsic si es vol lluir la versió bàsica de l’abric, que acostuma a ser força llarg. Ara bé, també es poden trobar versions més curtes per afavorir la figura si no s’és molt alt.

En tot cas, sembla que l’abric bata arriba per quedar-se durant molt de temps i gràcies al cinturó exterior i el tallat XL li donen un aire bohemi que triomfa arreu.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts